Vals plafond informatie

Welk materiaal kies ik voor mijn vals plafond?

Het meest gekende vals plafond is een gyproc plafond. Een spanplafond is hier een, vaak minder bekend, alternatief voor. Toch mag je de voordelen van een spanplafond niet onderschatten. Wanneer u kiest om uw vals plafond te laten maken uit gyproc, zal de schilder ook nog volgen. Dit betekent dat het proces enkele dagen tot weken (al naargelang de oppervlakte) zal duren.

vals plafond informatie

 

Een spanplafond kan grote oppervlaktes verwerken in één dag. Zo kan uw woonkamer en keuken perfect op één dag geplaatst worden. En wat nog meer? U zal weinig stofhinder ondervinden. Na een goede stofzuigbeurt, zal het lijken alsof er die dag haast niets gebeurd is. Tot u naar uw plafond kijkt natuurlijk…

Wat is de prijs van een vals plafond?

De prijs van een spanplafond kan het best bepaald worden wanneer wij vrijblijvend de ruimte komen opmeten. Op die manier kunnen we kijken wel type vals plafond u in gedachten heeft, en hoe u de verlichting bekijkt. Een plafond maakt immers meer deel uit van uw interieur dan u denkt!

Contacteer ons dus gerust voor een vrijblijvend bezoek. Alleen op die manier kunnen we de uitvoering van het vals plafond volledig afstemmen aan uw wensen.

Mocht u toch graag een richtprijs wensen te ontvangen alvorens een plaatsbezoek. Contacteer ons dan gerust via onderstaand formulier. Wij zullen dan op basis van uw afmeting een zo goed mogelijke schatting maken.

Uiteraard kan u ons voor alle informatie bereiken per mail, telefonisch of via onderstaand formulier. Wij horen graag van u!

Gratis offerte